Piramidions   
Piramidions   

Over ons

Onze missie


We zijn op zoek naar bijzondere schrijvers die vanuit hun innerlijke drive om een positieve bijdrage te leveren aan een betere wereld zich geroepen voelen om de pen te hanteren om hun wijsheid, kennis en inzichten aan het papier toe te vertrouwen.

Piramidions wil geen doorsnee uitgeverij zijn, maar heeft dus een duidelijke boodschap en missie. We zijn dan ook op zoek naar schrijvers die deze missie met ons willen uitdragen. Onze visie op een betere wereld klinkt ook door in de manier waarop we met onze auteurs omgaan. We geloven in fair trade en bieden onze auteurs in plaats van de standaard 10% commissie op een boek, een eerlijke 50% winstdeling.

Daarnaast sluit Piramidions geen bindende (wurg) contracten af met auteurs die hen voor jaren bindt aan een uitgever. Bij Piramidions geloven we dat het succes van een auteur voorop moet staan en laten hem of haar dan ook volledig vrij in zijn keuze van een uitgever.

Indien de auteur doorbreekt en zich tot een succesvol schrijver blijkt te ontpoppen die zich liever aansluit bij een grote gevestigde uitgeverij, dan zal Piramidions er alles aan doen om zijn succes te garanderen.

Bij Piramidions voeren we geen intensieve reclame campagnes voor je boek. Daar staat tegenover dat u gelijk 50% van de opbrengsten van je boek verdient. We blijven je boek verkopen zolang er vraag blijft.

Sinds juni 2011 heeft Piramidions een uitgeversaansluiting afgesloten bij Centraal Boekhuis. Centraal Boekhuis is de grootste boekendistributeur en levert aan 1800+ boekhandelaren in Nederland. Je boek komt automatisch te liggen in vrijwel alle bekende online boekenwinkels zoals Bol.com, Bruna.nl, Libris.nl, Ako.nl etc...

Voel je je persoonlijk aangesproken door onze werkwijze, maar belangrijker nog door ons missie statement en heb je een interessant manuscript in het esoterische, spiritueel of zingevend genre, leg dan geheel vrijblijvend je manuscript ter beoordeling voor aan Piramidions.

© 2021 Piramidions