Piramidions   
Piramidions   

Piramidions


Marinus Wieten


Welkom


 

 

Of je nu bewust of toevallig op mijn website bent aangeland, maakt geen verschil. Fijn dat je er bent en een warm welkom gewenst.

Heb je jezelf eerder in je leven al eens hoge doelen gesteld, maar heb je ze niet bereikt? Dan weet je ondertussen dat je niet ‘zomaar even’ slaagt. Een laag doel haal je misschien nog wel, maar dat geeft je maar kort voldoening. Wil je echt blijvende verandering? Kies dan een heel hoog doel, iets wat echt een uitdaging voor je is en wat je nooit eerder hebt gedaan.

Iedereen kan slagen

Om je leven een positieve wending te geven, is natuurlijk méér nodig dan de wil om te veranderen. Je zult ook in actie moeten komen. Het merkwaardige is dat de meeste mensen juist deze stap vergeten. Ze willen wel graag hun leven veranderen, maar ondernemen niet de actie die nodig is om echt vooruitgang te boeken. Weet je wat de voornaamste reden is dat zoveel mensen afhaken? Ze praten zichzelf op voorhand al van hun plannen af:

“Ik kan dit niet”, “Ik heb de capaciteiten niet”, “Ik heb niet de juiste opleiding”, "Ik ben te oud", enzovoort.

Ze denken dat ze niet in staat zijn om dat te doen wat ze zo graag willen. Maar wat ze eigenlijk doen, is weigeren het beste in zichzelf naar boven te halen. De waarheid is: iedereen kan zijn ideaal, zijn hartenwens realiseren. Als je er maar echt voor gaat – en als je maar weet wat er nodig is om te slagen. Allereerst moet je vol overgave naar je doel toe werken: actie ondernemen dus. 


Daarnaast heb je inzicht nodig in de problemen die je op je pad tegenkomt.
En wat vooral belangrijk is: je moet weten hoe je ze aanpakt.

Je hebt daar een leidraad voor nodig, want er zijn heel wat factoren die samen bepalen of je slaagt of faalt. 

Het boek "Keerpunt" geeft je de kennis om een toekomst te creeren die elke verwachting overtreft.
Het is je gids en handleiding om boven jezelf uit te stijgen en een toekomst te creëren die elke verwachting overtreft.


Leren veranderen.

Vraag jezelf dus in alle eerlijkheid af:

  • Ben ik bereid veranderingen te accepteren?

  • Sta ik werkelijk open voor nieuwe inzichten?

Is het antwoord een volmondig ja, dan is dat een compliment waard. Het betekent dat je aan het begin van een fantastische reis staat die het leven veel meer inhoud zal geven. Zet je twijfel aan de kant en besluit je hartenwens werkelijkheid te laten worden.

Wacht niet langer, want elke dag uitstel is een verloren dag.

Start Vandaag, Doe het NU!

Marinus Wieten

Website VeranderenVerschenen boeken van Marinus Wieten via Piramidions© 2021 Piramidions