Piramidions   
Piramidions   

Piramidions


Igor Eeckhaut


De cover van zijn boek, hangt thuis aan de muur

 

Igor studeerde vertaler-tolk Spaans, parapsychologie en herborist.In 2007 startte hij het Scarabee-project op na een inspirerende reis door Midden-Amerika. Door de ongunstige locatie en een gebrek aan partners werd dit project ",te slapen gelegd",. Sindsdien verdiepte hij zich verder in het hele transformatie-gebeuren en zocht verder naar manieren om zijn inzichten over te brengen op de wereld. Hij organiseerde twee keer het Festival van de Natuur in Steendorp en het 2012 Scarabee evenement: Scarabee 2012In 2010 stond hij samen met een vriend oog in oog met lichtbollen boven de velden van Wiltshire. Hij zag de bollen van achter de horizon komen en over het veld scheren, waar de dag erna een graancirkel in het veld te bespeuren viel. Deze gebeurtenis, opgetekend in een fildocumentaire heeft veel indruk op Igor gemaakt. Dit was o.a. de reden om zijn eigen boek te gaan schrijven in 2012.


&,nbsp,Zijn eerste boek is getiteld 'De Talen van de Dageraad' waarover hijzelf hetvolgende schrijft : ",Talen van de Dageraad is tot stand gekomen door enerzijds metafysische ervaringen zoals visioenen en dromen, en anderzijds door studie van meer wetenschappelijke informatie. Toch was en is de allerbelangrijkste inspiratiebron nog steeds de Liefde. Het stichten van een gezin bracht op dat vlak zonder twijfel de grootste transformatie teweeg want vanaf dat moment draaiden alle beslissingen niet meer alleen rond mezelf. Je doet of probeert alles te doen in functie van het gehele gezin. Als één schakel ongelukkig of ontevreden is, betekent dit dat je moet zoeken naar een andere oplossing. Ook hebben mijn kinderen me gestimuleerd om kennis op een speelse en daardoor beter verteerbare manier aan te reiken. Niks ter wereld stimuleert je creativiteit zo hard dan het omgaan met kinderen.


Het boek is daarom in mijn ogen slechts de helft van het Werk. De andere en misschien wel de belangrijkste helft bestaat uit het toepassen van de informatie d.m.v. oefeningen, spelletjes en meditatie. Zonder dit creatieve aspect is het van weinig of geen nut met spiritualiteit bezig te zijn. Daarom bied ik naast het boek ook workshops aan voor kinderen en volwassenen op het Canarische eiland La Gomera, waar wij vanaf februari 2013 zullen wonen",


Website : Talen van de DageraadVerschenen boeken van Igor Eeckhaut via Piramidions© 2021 Piramidions