Piramidions   
Piramidions   

Bereken zelf je kosten


Goedkoop uitgeven

Piramidions wil je boek zo goedkoop mogelijk uitgeven. Dit kan helaas niet geheel kosteloos.


Eerlijke winstdeling

Piramidions drukt boeken op basis van het Publishing On Demand (POD) principe. Dit houdt in dat ieder boek afzonderlijk wordt geprint. Oplagen worden gedrukt vanaf 1 stuk. Daarnaast is er nooit sprake van onnodige voorraden. Ieder boek dat wordt verkocht, wordt dus snel en met de hoogste kwaliteitseisen gedrukt. Het eindresultaat is niet te onderscheiden van een standaard gezet en gedrukt boek. Wanneer je geheel zelfstandig je eigen boek wil gaan verkopen, dan kan dat ook. Omdat je in dit geval zelf de grootste inspanning moet verrichten om je boek aan de man te brengen, vinden we het dan ook niet meer dan billijk dat 80% van de winst op jouw boek, ook voor jou is.

Boekprijs en winstmarge calculator (alle prijzen incl. BTW)


Jij behoudt alle rechten

Daarbij komt dat wij van mening zijn dat de copyrights altijd in handen moeten blijven van de auteur en de uitgeverij hierop geen aanspraak mag maken. Bij Piramidions blijven de copyrights van jouw boek dan ook volledig in jouw handen. We tekenen ook geen contracten die jou als auteur met handen en voeten binden aan Piramidions. We zijn er van overtuigd dat de enige binding dat je zult hebben met Piramidions een band is die we samen smeden omdat we je graag helpen bij het uitgeven van je boek, fair de winst delen en er alles aan zullen doen om je boek tot een succes te maken. Je eigen boek uitgeven was dus nog nooit zo eenvoudig, goedkoop en winstgevend! Hiernaast kun je zelf de kosten en opbrengsten van jouw boek berekenen.

Bereken kosten

Voor de berekening van de boekprijs hanteren we twee formaten, een klein en een groot formaat. We kunnen echter een boek helemaal op maat maken zoals jij dat wilt tot maximaal 210 mm x 297 mm. Ons standaard formaat is 152 mm x 229 mm (deze valt onder het kleine, goedkopere boekformaat). Bij de berekeningen hanteren we een minimale winstmarge van 1 euro!

© 2021 Piramidions