Home

Partnerprogramma

Inleiding

Zowel Era Nova als Kinderboekenland kennen een partnerprogramma die voorzien in de verkoop van producten via partners. Een partner is een met Piramidion samenwerkende partij die via een eigen website producten van Era Nova of Kinderboekenland aanbeveelt en voor de verkoop van deze producten doorverwijst naar de Era Nova of Kinderboekenland webwinkel. Indien de klant tot een aankoop overgaat na doorverwijzing vanaf de partner website, ontvangt de partner hiervoor een commissie. De commissie bedraagt een percentage van de netto aankoopsom (exclusief BTW en verzendkosten).

Hoe werkt het?

Hoe weet Era Nova of Kinderboekenland dat de klant van een partner website afkomstig is? De partner ontvangt na registratie een unieke partnersleutel. Deze partnersleutel wordt meegestuurd wanneer de klant vanaf de partner website surft naar de Era Nova of Kinderboekenland webwinkel. Era Nova/Kinderboekenland registreert deze unieke partnersleutel en bewaart deze informatie bij de order van de klant. Zodoende zijn alle aankopen die via een partner tot stand komen geregistreerd. Era Nova en Kinderboekenland stelt links & banners ter beschikking die op de partner website geplaatst kunnen worden.

Deze Links & Banners kunnen ook gebruikt worden in e-mail campagnes, zoals nieuwsbrieven, mits deze e-mails in HTML formaat verzonden worden. De partnersleutel van de partner wordt toegevoegd aan alle links en banners die de partner aanmaakt via zijn partner account op de Era Nova of Kinderboekenland website. Gebruik van eigen banners is dan ook niet toegestaan omdat de partner registratie niet gegarandeerd kan worden.

Zie hier voorbeelden van banners : Era Nova banners
Kinderboekenland banners

De banners op de website van de partner worden in zogeheten iFrames geplaatst. De content van dit frame wordt geheel verzorgt door Era Nova of Kinderboekenland. Op deze wijze kan Era Nova/Kinderboekenland garanderen dat de partner website in het geheel niet belast wordt door het plaatsen van links & banners op de partner website.

Als partner krijgt u een eigen account op de Era Nova of Kinderboekenland website om uw links en banners aan te maken. Tevens kunt u met deze account de bestelhistorie die via uw partnersleutel heeft plaatsgevonden in detail volgen, inclusief de detailgegevens van de door u verdiende commissies.

Commissies

De commissies zijn afhankelijk van het verkochte product. Hieronder ziet u een overzicht van de commissies:

Boeken
10 % van de netto verkoopprijs

E-boeken
10 % van de netto verkoopprijs

DVD’s
12 % van de netto verkoopprijs

Onder de netto verkoopprijs wordt verstaan de verkoopprijs van het product exclusief BTW en verzendkosten. Commissies worden aan het begin van ieder nieuw kwartaal over het voorgaande kwartaal uitgekeerd. Uitkering zal altijd plaatsvinden indien commissie rechten zijn opgebouwd, ongeacht de hoogte van het bedrag.

Aanmelden

U kunt zich op deze pagina aanmelden voor het partnerprogramma van Era Nova :
AANMELDEN ERA NOVA PARTNERPROGRAMMA

U kunt zich op deze pagina aanmelden voor het partnerprogramma van Kinderboekenland :
AANMELDEN KINDERBOEKENLAND PARTNERPROGRAMMA

Contact

info @ piramidions.nl

Login