Home

Webshop service

Piramidions kan u ook een webshop service leveren voor onze boekenwinkel Era Nova. Era Nova kan boeken uit haar assortiment rechtstreeks leveren aan uw klanten indien u bijvoorbeeld een online webshop heeft, maar geen boeken fysiek op voorraad wenst te houden. U ‘koopt’ pas boeken in bij Era Nova na bestelling en afrekening door uw klant in uw webwinkel.

De kortingpercentages op boeken voor deze dienstverlening zijn standaard 20% en kunnen oplopen tot 30% voor boeken uit het assortiment van Piramidions. Voor een beperkt aantal boeken geldt dat afgeweken wordt van de standaard 20% korting. U betaalt geen aansluitkosten, en kunt dus profiteren van deze dienstverlening zonder enige vorm van voorinvestering in voorraad en/of vaste kosten. Iedere boekverkoop is dus gegarandeerde winst zonder enig risico.

Houdt u er wel rekening mee dat de verzendkosten doorbelast worden. U doet er dus verstandig aan om de verzendkosten voor uw klant te berekenen en deze door te belasten aan uw klant. Verzending van boeken naar het buitenland is al gauw een prijzige aangelegenheid. Een boek tot 500 gr verstuurd binnen Europa kost op basis van TNT tarief 6,16 euro (dit is exclusief verpakking).

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en we denken flexibel met u mee. U kunt een account aanvragen waarmee u online boeken kunt gaan bestellen door een e-mail te sturen naar : contact@piramidions.nl

Voorwaarden

Piramidions stelt als voorwaarde voor gebruik van de webshop service dat u met uw eigen zaak ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel.

Verzendkosten

Verzendkosten voor de webshop service zijn gebaseerd op TNT tarieven exclusief verpakkingskosten. TNT hanteert afzonderlijke tarieven voor busstuk verzendingen (het past door de brievenbus) en belstuk verzendingen (er dient aangebeld te worden).

Era Nova hanteert de TNT tariefstructuur voor zowel binnenlandse als buitenlandse zendingen.

Contact

info @ piramidions.nl

Login