Home

Groothandel

Piramidions is ook een groothandel in boeken. We hebben drie afzonderlijke groothandel divisies afhakelijk van het type boeken dat u zoekt:

Piramidions is een aantrekkelijke groothandel voor eenmanszaken en het midden- en kleinbedrijf. Als groothandel is Piramidions interessant voor de kleinere (niet aangesloten) boekenwinkel. Grotere boekenwinkels zijn doorgaans aangesloten bij distributeurs als Centraal Boekhuis. Voor deze aansluiting zijn relatieve hoge maandelijkse vaste kosten verschuldigd. Voor de kleinere boekhandel of eigen praktijk met boekenverkoop zijn deze maandelijkse vaste kosten vaak te hoog.

Piramidions is dan als groothandel een goed alternatief omdat Piramidions geen vaste maandelijkse kosten doorberekend. Een aansluiting bij Piramidions is dus geheel gratis. Daar staat tegenover dat u als boekverkoper toch profiteert van de standaard 30% korting op boeken. De boekhandelkorting kan oplopen tot 40% voor boeken uitgeven door uitgeverij Piramidions. Voor een klein gedeelte van het assortiment geldt dat deze tegen lagere kortingen dan 30% geleverd wordt.

Piramidions is als groothandel ook interessant voor trainers en coaches die lesmateriaal gebruiken voor hun klanten. Maar ook voor de kleine zelfstandige met een eigen praktijk die literatuur wil gaan verkopen naast zijn standaard diensten, biedt Piramidions uitkomst.

Misschien wilt u online boeken gaan verkopen en zoekt u nog een leverancier voor uw boeken?
Maak dan gebruik van onze drop-shipping mogelijkheden. Wij verzenden de boeken voor u rechtstreeks naar uw klanten. Ook hier bieden we een kortingspercentage van maar liefst 30% op boeken.

Een rekenvoorbeeld :

Stel u verkoopt een titel aan uw klant met een consumentenprijs van € 24,99 en rekent de klant € 1,99 aan verzendkosten door. Uw klant betaalt : € 26,98 euro.
U koopt het boek bij ons in met een korting van 30% (geen abonnement). De kosten bedragen dan:

Inkoopprijs :€ 17.49
Verzendkosten :€ 3.02 (boek < 1000 gram, verzending binnen Nederland)
BTW verzending :€ 0.18
Handling kosten :€ 1.80
BTW handling :€ 0.38
________________________________________
Totaal :€ 22.87
Uw winst: € 26,98 – € 22,87 = € 4.11

Met een abonnement(zie volgende paragraaf) valt de winst hoger uit, met een korting van 42% bedraagt uw winst dan : € 5,96

Wilt u profiteren van de maximale boekhandelskorting van 42%?
Voor slechts € 39.95 per maand (inclusief 21 % BTW) kunt u een abonnenment afsluiten waarbij u profiteert van de maximale boekhandelskorting tot maximaal 42% korting op een titel. We rekenen in dit geval de maximale korting die de uitgeverij biedt op een titel door aan u als klant. U betaalt additioneel dus enkel de handeling- en verzendkosten van de titel en profiteert in alle gevallen van de maximale boekhandelskorting. Het abonnement geeft recht op gebruik van zowel de groothandels- als webshop service (dropshipping), met maximale boekhandelskorting. Bij een gemiddelde boekprijs van 20 euro en met een bestelling van slechts 5 boeken per maand, verdient dit abonnement zich al terug. Bij bestellingen van 16 boeken per maand bent u al voordeliger uit.

Account aanvragen

Met uw account kunt u inloggen in onze webwinkel. Naast de consumentenprijs voor boeken, worden in dit geval ook uw korting en inkoopprijs weergeven. Kortingen kunnen oplopen tot 42%! (voor Belgische ondernemers met een abonnement zelfs tot 45%!).

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en we denken flexibel met u mee. U kunt een account aanvragen waarmee u online boeken kunt gaan bestellen door een e-mail te sturen naar : contact@piramidions.nl

Voorwaarden

Piramidions stelt als voorwaarde voor deelname aan de groothandelregeling, dat u met uw eigen zaak ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel.

Verzend- en handelingkosten

Voor iedere bestelling betaalt u verzend- en handelingskosten (uitslag magazijn, verpakking). De kosten hiervan zijn beperkt en maken zelfs dat verzending naar België aantrekkelijk is. Als Belgische ondernemer met BTW nummer betaalt u uiteraard geen BTW op onze boeken en profiteert u dus nog eens van een 6% extra korting (BTW aftrek boeken).

Lees hier meer over al onze diensten:

Contact

info @ piramidions.nl

Login