Home

Elidora ontwaakt uit haar droomHij maakt er geen grappen over. Voor hem is het zesde zintuig even werkelijk als die kastanje die hij eens in haar hand legde.

Elidora voelt haar hart in haar keel kloppen. Ze loopt al zolang rond met die ene vraag ‘bestaan er dingen in een onzichtbare wereld’? En hier is ze dan in gesprek met Tjorval waar ze mogelijk antwoord krijgt.

‘Ken jij iemand die het zesde zintuig kan gebruiken?’

‘O, ja hoor, heel veel mensen zelfs. Alleen weten de meesten niet meer dat ze het kunnen.’

‘Hoezo’, vraagt Elidora met trillende stem. Haar belangrijke vraag lijkt een spannend antwoord te gaan krijgen...

Zoals de meeste jongeren in het Westen voelt Elidora een grote kloof tussen haar eigen gevoels- en denkwereld, en de wereld die ze voorgeschoteld krijgt door volwassenen. In het nieuwe schooljaar ontmoet ze Tjorval die opgroeit in een gezin waar tradities uit het Oosten geëerd worden. Hun ontmoeting brengt haar dichter bij een andere kijk op het leven die deze kloof zou kunnen overbruggen.

Steven Cnudde is net zelf vader geworden van een dochter waardoor dit onderwerp hem aan het hart gaat. Hij ervoer als tiener een pijnlijke schok toen de harde werkelijkheid van het leven zijn dromen inhaalde. Deze ervaring stuwde hem in zijn zoektocht naar antwoorden op zijn grote levensvragen. Hij zocht en vond uiteindelijk praktische methodes die zijn dromen weer in harmonie brachten met de werkelijkheid. Hij schreef dit boek als “handleiding” voor zijn nichtjes twaalfde verjaardag met als doel haar te helpen op weg naar volwassenheid. Zijn wens is dat jongeren krachtig in het leven staan en moed houden bij tegenslag.

ISBN: 9789081304788
Auteur : Steven Cnudde
Prijs: €13.50
Druk: Eerste druk, 1 december 2010
Taal: Nederlands
Bindwijze: Pocket
Aantal pagina's: 128
Afmetingen: 9 x 220 x 145 mm
Gewicht: 235 gram
Verschenen: december 2010
Bestellen : Hier te bestellen


ISBN: 9789081754941
Auteur : Steven Cnudde
Prijs:€9.95
Druk: Eerste druk, 1 december 2010
Taal: Nederlands
Bindwijze: eBoek, ePub + DRM
Verschenen: december 2010
Bestellen : Hier te bestellen

Contact

info @ piramidions.nl

Login